Spuma poliuretanică, o evoluție în termoizolații
Termoizolare cu spumă poliuretanică este o metodă completă de izolație termo, fono și hidro cu aderență la multiple suprafețe. Spuma poliuretanică poate fi pulverizată, realizând: izolații pentru acoperiș, izolație mansardă - pe astereală, izolație pod, izolație hala, izolații pentru pereții exteriori sau interiori, sau pe planșeu. Spuma izolatoare sigilează complet suprafețele și reduce schimbul de aer cu exteriorul, ceea ce înseamnă o temperatură constantă în casă, creând astfel un efect izoterm și totodată scăzând costul facturilor.
De ce să Alegi Spuma Poliuretanică?
Rezistența mare în timp, în medie estimată la 80 ani
Spre deosebire de vata bazaltica sau celuloză spuma poliuretanică nu se degradează în timp, fiind un material veșnic.
Protejează împotriva umezelii
Izolația din spumă poliuretanică este impermeabilă, acest lucru însemnând că nu va permite pătrunderea apei sau a umezelii. De asemenea aceasta nu absoarbe deloc apa precum alte materiale de izolație.
Economisire de energie
Datorită calităților foarte bune de izolare, spuma poliuretanică reușește să reducă considerabil cheltuielile cu energia sau gazul. Spuma poliuretanică poate reduce cu peste 50% prețul facturilor de întreținere, spre deosebire de metodele clasice de izolație care aduc o reducere a prețului utilităților de până la 30%.
Etanșare perfectă
Una dintre trăsăturile cele mai dorite ale spumei poliuretanice este etanșeitate perfectă, aceasta reușind să sigileze perfect spațiul în care este aplicată,umplând orice gol sau crăpătură.
Nu favorizează apariția mucegaiului
Pe lângă faptul că nu reține apa, componentele spumei poliuretanice nu reprezintă o sursă de hrană pentru mucegai sau bacterii. Casele care au izolație din spumă poliuretanică sunt mult mai bine protejate împotriva mucegaiului.
Aplicabilitate Versatilă
Izolația din spumă poliuretanică poate fi utilizată în diverse părți ale clădirii, inclusiv acoperișuri, pereți și podele.
Procesul de Instalare a Izolației cu Spumă Poliuretanică
1
Pregătirea Suprafaței: Evaluăm si apoi curățăm suprafața pentru a asigura aderența maximă a spumei.
2
Amestecare: Pregătim spuma poliuretanică, amestecând componentele în proporțiile corecte.
3
Aplicarea Spumei: Aplicăm spuma folosind echipamente specializate pentru a asigura o distribuție uniformă și o acoperire completă.
4
Finalizare și Siguranță: Inspectăm zona izolată pentru a ne asigura că nu există goluri sau imperfecțiuni.
De ce sa alegi spuma poliuretanica?
Sunt destule opțiuni de izolație pe piață, așa că nu rămâne decât să o alegi pe cea mai bună. Cea mai rapidă de aplicat? Spuma poliuretanică. Nu vrei să ai probleme cu umezeala și infiltrațiile? Spuma poliuretanică este un material care nu se înmoaie în apă, precum vata minerală. Ești alergic? Toți specialiștii recomandă din acest punct de vedere spuma poliuretanică, care nu produce praf în momentul aplicării, așa cum se întâmplă cu vata minerală.
ServiciiTelefon
+40 749 177 140Program
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00Sambata: 10:00 - 14:00